De London Eye is het hoogste reuzenrad van Europa

Er zijn talloze attracties om na te gaan in uw levensonderhoud in Londen. Voor degenen die niet beschikken over een enorme hoeveelheid van uw tijd, heeft grote appel Habitat creëerde een bedrijf van de hoogste tien attracties van Londen. Als u nog steeds tijd te hebben een keer een bezoek aan deze leuke attracties te bezoeken de grote appel Habitat blog waar je in staat zijn om een aantal veel dingen te proberen en te doen in uw levensonderhoud in Londen te onderzoeken.
Uw stedentrip Londen hotels. kiezen voor uw appartement vooral gebaseerd op de locatie, grootte, voorzieningen of alle 3. Er zijn veel flats om uit te kiezen, te boek uw vakantiewoning Bezoek onze website en vul een appartement verzoek soort.

London Eye (rivier de Thames, het centrum van Londen)
De London Eye is het hoogste reuzenrad van Europa en behoort tot de belangrijkste in stijl en leuke attracties te gaan, terwijl een bezoek aan Londen. De London Eye is te vinden op de zuidelijke oever van de rivier de Theems en is momenteel viert zijn tiende verjaardag als de meest iconische monumenten van Londen.

Het appartement van het Parlement / enorme Ben (Westminster)
Big Ben, de bel binnen de derde hoogste vrijstaande klokkentoren in de wereld is meer dan honderd vijftig jaar afgelopen. Dit beeld van Londen, is te vinden op het noorden finish van het Palace of Westminster en kan een leuke website om na te gaan tijdens uw reis door Londen te zijn.

Tower of London (Tower Hamlets)
De Tower of London is dat het oudste gebouw in dienst van de Britse regering. De Tower of London is legendarisch voor zijn geschiedenis als elk een koninklijk paleis en een gevangenis. De Tower, dat was ooit de plaats van de uitvoering van Queen Anne Boleyn, blijft nog steeds een koninklijk paleis en is de waarde zien in uw levensonderhoud in Londen.

Buckingham Palace (Westminster)
Buckingham Palace is de thuisbasis van de Britse monarch. Het werd de officiële residentie van de Britse monarch in 1837 blijft echter onder het bezit van de Britse staat. gasten zullen de Queen’s Gallery, dat geheel andere exposities organiseert het hele jaar door en de staat kamers in augustus en september kunnen lezen verkennen.

Trafalgar sq. (Westminster)
Gelegen in het hart van Londen, Trafalgar sq. Toont verschillende beelden en sculpturen. het is gezamenlijk de plaats van politieke demonstraties en gemeenschap bijeenkomsten. Trafalgar sq. Is een onder de belangrijkste in de stijl van toeristische attracties in de wereld en een goede plek voor elke gasten en Londenaren om een dag te betalen.

Piccadilly Circus (Westminster)
Gelegen in het hart van Londen, Piccadilly Circus is dat de ontmoetingsplaats van 5 hoofdwegen. het is een feestelijke toeristische trekpleister bekend om haar verschillende neonreclames en een goede ontmoetingsplaats af te beginnen uw dag, terwijl een bezoek aan Londen.

Westminster Abbey (Westminster)
De traditie van de dagelijkse aanbidding die nog steeds gaat over in de Westminster Abbey werd in de tiende eeuw door Benedictijnse monniken opgericht. Aanbidding is open voor iedereen, maar je zult in staat zijn om gezamenlijk een bezoek Westminster Abbey van maandag tot zaterdag om te kijken naar de kunst, design en verschillende bekende aspecten van de kerk.

St. Paul’s Cathedral (Ludgate Hill in Canterbury)
geplaatst bij de beste doel binnen de gemeente van Londen, dateert St. Paul’s Cathedral terug tot de zeventiende eeuw. het absoluut was ingebouwde de renaissance mode en dus de koepel werd opgericht om een gelijkenis met die van de St. Peter’s Basiliek in Rome dragen. St. Paul’s gebedshuis is prachtig in het ontwerp en de geschiedenis. Prins Charles en Prinses Diana trouwden tijdens deze beroemde kerk die nog steeds bezig zijn met ieder uur het gebed en de dagelijkse diensten te zijn.

London Bridge (rivier de Thames, strekt zich uit tussen Southwark en daarmee de stad van Londen)
De London Bridge, dat zich uitstrekt over de rivier de Theems aansluiten stad Londen en Southwark werd aanvankelijk geopend in 1729. de meest recente brug naar de naam ‘London Bridge’ opende in 1973 dragen en is er tegenwoordig voor alle reizigers om na te gaan terwijl in Londen.

British Library (Euston Road)
De British Library is een onder de belangrijkste bibliotheken in de wereld en is constant te groeien. Meer dan drie miljoen boeken worden toegevoegd aan het verzamelen jaarlijks en heeft dingen die teruggaat tot driehonderd BC. tijdens een 1911 daad van het parlement, werd een wet aangenomen waarin de British Library ontvangt een gratis exemplaar van elk boek in het Verenigd Koninkrijk en Ierland afgedrukt. De bibliotheek heeft verschillende leeszalen voor de gasten om te proberen en doen analyse en iedereen zal een meting pas ontvangen.

Of u nu alleen of in een groep reist, met familie of vrienden, er is altijd een ding om na te gaan in Londen. Met grote appel Habitat je zult in staat zijn om te huren en appartement van een paar nachten tot een maand. Er zijn veel keuzes om uit te kiezen en dus de boeking en het appartement is snel en eenvoudig. Neem een blik op het hoogste tien attracties die we hebben opgenomen en vergeet niet om naar onze website voor al uw huur wil.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s