de geluidskwaliteit van draadloze hoofdtelefoon

In ons huidige leven, kunnen mensen een koptelefoon overal zien. Het maakt niet uit waar je bent, in het huis, buiten de deur, alle soorten van het Engels luisteren onderzoeken, lijkt het erop dat de hoofdtelefoon is onmisbaar. Vanaf de uitvinding van de hoofdtelefoon naar het heden, is het ontwikkelen met de vooruitgang van de technologie.

De headphoz producten worden steeds volwassen uit de eerste twee kleine speakers in je oren na verloop van tijd. Of de aard van de hoofdtelefoon of het dragen van stijlen, ook de uitspraak van de kern-eenheid, het heeft een hoop veranderingen. Dit artikel zal de technische wijzigingen van de hoofdtelefoon te presenteren van de uitvinding tot nu.

De originele hoofdtelefoon is een twee Uitspraak eenheden opknoping op de rand van de oren, tot nu toe is veel typen hoofdtelefoons ontwikkeld. Het nemen van het in grote lijnen, met inbegrip van de hoofdtelefoon, oordopjes, oor lus en de nieuwe ontwikkeling beengeleiding koptelefoon.

Hoofd dragen van een koptelefoon zijn het eerste type hoofdtelefoon. In vergelijking met de andere vorm van een koptelefoon, het is arm aan de uitdrukkelijke van ondertoon en is overlast bij de uitvoering.

Oordopje is een revolutionaire doorbraak in de ontwikkeling van de hoofdtelefoon. Het kleine formaat maakt het zeer gemak om buiten te gebruiken. Als stedelijke ontwikkeling, omgevingslawaai toeneemt, in-ear monitor is een nieuw baanbrekend product, dat meer geschikt is voor de buitenwereld het toepassen zijn.

Oor lus kan worden beschouwd als een tussenproduct in de oortelefoon en het oordopje. Het is heel mooi in het dragen. Dit betekent echter geen duidelijke kenmerken.

Beengeleiding koptelefoon is een relatief nieuwe technologie, in het gebruik van trillingen theorie, het verzenden van het geluid via de schedel naar de luisterpositie centrum direct. Echter, dit product is nog niet populair; het is voor onbepaalde tijd of het kan brengen tot een revolutionaire doorbraak voor de hoofdtelefoon.

Volgens de toepassing van de hoofdtelefoon, de aard van de hoofdtelefoon wordt verrijkt. In het algemeen, het valt in drie types als open, gesloten en half-open hoofdtelefoon.

Open hoofdtelefoon meestal brengen een gevoel van comfort tijdens het luisteren, zal geen druk op de oren veroorzaken. Het is voor muziek indoor genieten. Maar dit type hoofdtelefoon heeft een grote impact op het milieu, met een zekere regionale beperking.

Gesloten hoofdtelefoon wordt veel gebruikt bij het toezicht op gebieden, het komt met een zachte toon pad om het oor te wikkelen, zodat het oor kan voorkomen dat wordt verstoord door de lawaaierige omgeving in het proces van het luisteren van muziek.

Semi-open hoofdtelefoon is een modern type hoofdtelefoon die zowel de voordelen van de twee koptelefoons bovenstaande integreert. Het is populair onder de tieners in het proces van het luisteren van muziek via de mobiele telefoons, mp3-en persoonlijke stereo’s etc. het kan niet volledig over de oren, maar kan buiten lawaai te verminderen.

De hoofdtelefoon is nu op weg naar de ontwikkeling van draadloze en ruisonderdrukking. Het is meer vrijheid tijdens het gebruik van de draadloze hoofdtelefoon, met de ontwikkeling van de technologie, draadloze technologie steeds volwassen, waardoor de geluidskwaliteit van draadloze hoofdtelefoon. In ons dagelijks leven, Bluetooth hoofdtelefoon is een beste toepassing van draadloze hoofdtelefoon, het ontwikkelt zich snel op dit moment als de ontwikkeling van de mobiele telefoons.

Als geluidsoverlast van de stad serieus outdoor, tijdens het gebruik van gewone koptelefoon, om het lawaai te dekken, wat we kunnen doen is het verhogen van het volume. Volgt dus dat je niet kunt genieten van de prachtige muziek, maar hebben ook een grote genegenheid op je eigen gehoor. De opkomst van ruisonderdrukking koptelefoon maakt een goede oplossing voor deze vraag. Bijvoorbeeld, monster beats studio, de ruisonderdrukking specialist.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s