Geer & Goor niet meer welkom bij Pauw & Witteman | Zappen

De kans dat Gerard Joling of Gordon nog eens uitgenodigd worden bij Pauw & Witteman, is nihil. Het Vara-programma wil onderscheidend zijn ten opzichte van RTL Late Night en zal daarom amusement vaker links laten liggen. “RTL laat haar eigen presentatoren, juryleden enzovoort in eerste, tweede en derde instantie bij Humberto Tan aanschuiven. In het verleden zouden we ookGeer en Goor eens uitnodigen. Dat is nu niet meer aan de orde.”

Dat vertelt Jeroen Pauw in het AD. De talkshowhost zegt serieus rekening te houden met zijn nieuwe concurrent. “We zitten niet heel erg in elkaars viswater. RTL Late Night is iets lichter, brengt meer en soms alleen maar amusement. Het is wel zo dat we soms dezelfde onderwerpkeuze hebben.”

De kijkcijfers van Pauw & Witteman staan ondertussen wel onder druk, dit seizoen is er grofweg een kwart weggelopen. “In het begin zeiden we wel tegen elkaar: ‘potverdorie, doen we iets verkeerd?’”, aldus Jeroen. Dan verklaart hij: “Al is RTL Late Night een ander soort programma, voor wij beginnen zijn kijkers soms al in hun behoefte bevredigd.”

via Geer & Goor niet meer welkom bij Pauw & Witteman | Zappen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s